Winterrondleiding

Kom je handen warmen bij Royal Leerdam Crystal! Vanaf woensdag 8 januari organiseren wij gezellige winterrondleidingen. Wandel met onze gids door de originele, historische Kristalfabriek (anno 1878) met glasblazerij en beleef het magische schouwspel glasblazen voor het vuur van de ovens. Geniet na afloop van een kop heerlijke erwtensoep.

Winterrondleiding
In de eeuwenoude Kristalfabriek van Royal Leerdam Crystal vervaardigt een team van meesterglasblazers, die het vak van generatie op generatie hebben geleerd, nog dagelijks unieke designobjecten, kristalserviezen en gebruiksvoorwerpen, zoals karaffen en vazen. Stuk voor stuk handgemaakt en met de mond geblazen. Alles volgens oude tradities, maar geheel naar hedendaags ontwerp. Een speciale combinatie van grondstoffen vormt ons heldere Cristal Supérieur, Europa’s zuiverste kristalsoort.

Na afloop krijg je een heerlijke kop erwtensoep én een cadeaukaart ter waarde van € 5 te gebruiken bij besteding vanaf € 14,95 in de Kristalwinkel.

  • Duur ca. 1,5 uur
  • Koffie of thee en erwtensoep
  • Rondleiding o.b.v. een ervaren gids
  • Live demonstratie van de meesterglasblazers en slijpers
  • Toegankelijkheid: iedereen vanaf 12 jaar is welkom. Vanwege het historische karakter is de Kristalfabriek helaas niet te bezoeken voor wie slecht ter been is.
  • Prijs € 10,00 p.p.

Reserveren rondleiding

Klik hier om jouw reservering te plaatsen. Je ontvangt op korte termijn een bevestiging.

Telefonisch reserveren

Bel via +31(0)345 - 636 545 om te reserveren.