Zomerrondleiding

Heeft u altijd al eens op de werkvloer van de glasblazers willen staan? Dit is uw kans! Van 30 juli t/m 23 augustus genieten de glasblazers van Royal Leerdam Crystal van hun welverdiende zomervakantie. Dit betekent dat er geen glasblazers aan het werk zijn, maar geen zorgen: de rondleidingen gaan gewoon door. Tijdens de speciale zomerrondleidingen betreedt u namelijk plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek.

Exclusief kijkje achter de schermen
Tijdens de zomerrondleidingen (30 juli t/m 23 augustus) wandelt u onder begeleiding van een ervaren gids door de eeuwenoude Kristalfabriek anno 1878 en krijgt u zo een uniek kijkje achter de schermen.

De zomerrondleidingen vinden plaats van dinsdag tot en met vrijdag om 14.00 uur en starten in De Kristalwinkel. Prijs: € 7,50 per persoon, inclusief koffie/thee en gratis € 5,00 cadeaukaart (geldig bij besteding vanaf € 14,95 in De Kristalwinkel).

  • Duur ca. 45 minuten
  • Koffie of thee met een lekker koekje
  • Rondleiding o.b.v. een ervaren gids
  • Toegankelijkheid: iedereen vanaf 12 jaar is welkom. Vanwege het historische karakter is de Kristalfabriek helaas niet te bezoeken voor wie slecht ter been is.
  • GRATIS € 5,00 cadeaukaart (geldig bij besteding vanaf € 14,95 in De Kristalwinkel)
  • Prijs € 7,50 p.p

Reserveren rondleiding

Klik hier om uw reservering te plaatsen. U ontvangt op korte termijn een bevestiging.

Telefonisch reserveren

Wilt u vandaag of morgen deelnemen?

Bel dan +31(0)345 - 636 545 om uw reservering te plaatsen.