Eigen ontwerp in kristal

Vindt u in onze uitgebreide collectie toch niet wat u zoekt? Laat dan uw eigen kristal ontwerp realiseren. In onze eeuwenoude Kristalfabriek in Leerdam smelten uw wensen en ideeën samen tot een onvergetelijk geschenk. Samen met u geven we vorm en kleur aan uw eigen ontwerp. Dit kan een variatie zijn op een bestaand ontwerp (semi-maatwerk) of iets geheel nieuws. Tevens bieden wij u de mogelijkheid met een bekende en ervaren ontwerper, designer of kunstenaar het kristalobject te realiseren dat u in gedachte heeft. Passend bij de gelegenheid en uitgevoerd met de grootste zorg en respect voor uw wensen. Specifieke kleuren of karakteristieke aspecten van uw bedrijfslogo worden verwerkt in een uniek geschenk voor iedere gedenkwaardige gelegenheid.

Semi maatwerk
U kunt ook een keuze maken uit onze uitgebreide kristal- en glascollectie semi maatwerk. In overleg kunnen wij het object letterlijk naar wens inkleuren. Bijvoorbeeld in de kleuren van de huisstijl van uw bedrijf.

Paneel
Bent u opzoek naar een geschikt geschenk voor aan de muur? Dan is een glazen paneel met een foto, logo of tekst zeer toepasselijk. Onze graveur brengt handmatig een zandstraaldecoratie van een ontwerptekening of logo op het paneel aan. Ook kunnen we kristallen aanbrengen op het paneel wat zorgt voor een fantastisch 3D-effect. Wij denken graag met u mee.