Lente, Linge & Glas

Beleef het beste van Leerdam tijdens het arrangement Lente, Linge en Glas!

Ontdek de prachtige Betuwse natuur tijdens een boottocht over de pittoreske
rivier De Linge. Vanachter het glas of in de zon met een frisse neus op de buitendekken ziet u zowel stroom op- als afwaarts vanuit Leerdam het prachtige decor van de Linge aan u voorbij trekken terwijl u geniet van een uitgebreid Betuwslunchbuffet.
Bij terugkomst in Leerdam wandelt u in 5 minuten naar De Kristalwinkel van Royal Leerdam Crystal, waar een ervaren gids u verwelkomt en meeneemt naar de originele Leerdamse Kristalfabriek anno 1878. Ontdek de historie van het wereldberoemde Leerdamse kristal tijdens een rondleiding glasblazen en zie waar het allemaal begonnen is. Beleef het oude ambacht van dichtbij; voel de gloed van de ovens terwijl u ziet hoe de meesterglasblazers en -slijpers de meest prachtige objecten vormen!

Programma
12.00 uur - 14.00 uur Rondvaart over de Linge + Betuws lunchbuffet
14.30 uur - 16.00 uur Rondleiding glasblazen inclusief kop koffie/thee

Data: 8, 15, 29 maart 2019
Prijs: nú met € 7,50 korting voor slechts € 29,95 p.p.*
(dit arrangement is het gehele jaar te boeken vanaf € 35,00 p.p.)

Nu reserveren

Meer informatie:
www.royalleerdamcrystal.nl | 0345-636 545 | info@royalleerdamcrystal.nl

*Bij groepen vanaf 35 personen krijgt u een extra korting. Bel voor meer informatie. Bij gebrek aan belangstelling kunnen vaarten worden samengevoegd of worden geannuleerd. De rondleiding is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of kinderen onder de 12 jaar.